T: 0345 619788

E: office@weswood.nl

Efteling Loonsche land


Deze door WES geïnstalleerde Vitoflex 300-UF voorziet het hotel en de woningen van het nieuwe natuur-vakantiepark Efteling Loonsche Land van groene energie.

 

Blokhuispoort - Leeuwarden


Blokhuispoort - Leeuwarden

In deze voormalige gevangenis is nu een cultureel bedrijvencentrum gevestigd. Het gebouw wordt sinds december 2016 verwarmd met twee door WES geïnstalleerde Vitoflex 300 UF ketels. Deze ketels worden gevoed met snipperhout vanuit een silo met schuifbodem onder het middenterrein.  Deze silo is afgedekt met hydraulisch te bedienen deksels, waaronder een rooster voor extra veiligheid.

Klik hier voor uitgebreide informatie (met dank aan GPTV).

 

Afvalverwerking 's Hertogenbosch


Beide ketels, een Pyrtec 720 en Pyrtec 950 worden gestookt op houtchips, voorzien de Afvalstoffendienst van de Gemeente 's-Hertogenbosch en een aantal bedrijven van duurzame warmte.

Afvalstoffendienst - 's Hertogenbosch                               

 

De Nieuwe stad

De Nieuwe stad - Amersfoort

Vitoflex 300 UF/1250 kW ketel (voorheen Pyrtec 1250)

In Amersfoort is in 2016 het voormalig Prodent terrein omgebouwd tot een verzamelplaats van diverse kleine ondernemingen.

De ruimten worden verwarmd door een biomassaketel van het type Vitoflex 300 UF van Viessmann waarbij de rookgassen worden gefilterd door een fijnstoffilter van Schräder. Beiden geleverd en geïnstalleerd door WES 


Attero

Attero - Odiliapeel

Attero heeft bij de aardappelverwerker Peka Kroef een biomassacentrale gebouwd. Vyncke heeft een turnkey stoomketel van 8,7 mW geleverd. De geproduceerde stoom wordt gebruikt voor het schillen, blancheren en pasteuriseren van de aardappelen.

De biomassa brandstof bestaat uit een mix van composteer resten, gesnipperd snoeihout en houtresten uit groente- en fruitafval.